Instituti i Kulinarise Neranxi

Instituti Kulinar Neranxi, Qendra e Arsimit Profesional ne Shqiperi

Instituti i Kulinarise Neranxi

Duket se të rinjtë tashmë e kanë kuptuar se profesioni i kuzhinierit është jo rastësisht nga më të kërkuarit dhe nuk të lë kurrë papunë.

SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta