TE REJATE REJA

Në shurupin e Panjës Anderson’s nuk ka aditivë dhe konservantë. As ingredientë të tjerë shtesë. Shurupi i Pastër i Panjës bëhet nga Sapi i pemës së panjës.

SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta