SHENDETISHENDETI

Fjala “inflamacion” e ka origjinën nga latinishtja e vjetër, që do të thotë“të ndizesh flakë”. Në disa kushte si artriti reumatoid, ju ndjeni nxehtësi, dhimbje, skuqje dhe enjtje.

SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta