DOSSIERDOSSIER

Sasia e folatit është veçanërisht e rëndësishme gjatë shtatëzanisë. Meqënëse indet e placentës dhe gjendrat e gjirit, si dhe fetusi, duhet të furnizohen me gjak, dhe kërkesat e fetusit shtohen për nënën...

SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta