KESHILLAKESHILLA

Vlerat ushqyese të majdanozit mund të ndihmojnë të zhdukin disa baktere të këqija dhe të shkaktojnë sekretim të gjëndrave biliare të mëlçisë, gjë që ndihmon në shkrirjen e yndyrës..

SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta