Search
Close this search box.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Kjo grua kuroi kancerin me vetëm 1 produkt

Shumë prej nesh duam të kemi një jetë të shëndetshme dhe zakone të mira, por fatkeqësisht shumë sëmundje të brëndshme nuk shihen me kalimin e kohës dhe dalin atëherë kur ne nuk i presim. Ky artikull ka të bëjë me një grua të quajtur Ann Cameron, autore e librave për fëmijë, për më shumë se 15 libra. Në vitin 2012, ajo mori lajmin e diagnostikimit me kancer të zorrës së trashë në fazën 3 dhe donte të tregonte historinë e saj. Është vetëm një përbërës i mrekullueshëm që e shpëtoi atë!

Burri i saj vdiq nga kanceri i mushkërive në vitin 2005 dhe madje kishte bërë edhe kimioterapi. Ajo donte të shëronte veten e saj në mënyrë të kundërt, pa bërë kimioterapi.

Kur ajo mori diagnozën, menjëherë shkoi tek një kirurg për heqjen  e kancerit, por që duhej të bënte kimioterapi më pas. Ajo ishte e zhgënjyer qëkur burri i saj nuk iu përgjigj mirë kimoterapisë dhe prandaj dëshironte ta kalonte këtë gjendje pa ilaçe. Pra, ajo kishte nevojë për ilaçe alternative.

Ajo kaloi shumë kohë duke kërkuar për ilaçe të tilla, derisa dëgjoi për Ralph Core, një 26 vjeçar që kishte kancer të lëkurës. Ai kishte një histori për shërimin e kancerit të tij, me vetëm 2,5 kg lëng karrote të freskët çdo ditë!

Ajo veproi në të njëjtën mënyrë, duke përdorur  të njëjtat doza. Kaluan 8 javë dhe kontrolli i testit tregoi se kanceri nuk u përhap më, dhe tumoret në gjëndra dhe në sistemin limfatik u ulën në sasi. Kaluan 4 muaj dhe ende nuk dukeshin shenja të shtesës së gjëndrave tumoriale. Pas plot 8 muajsh, skaneri tregoi që gjëndrat tumoriale në trupin e saj ishin zhdukur dhe nuk kishte më kancer.

Disa suplemente ndalohen gjatë kurimit, por lëngu i karrotës është i lejuar. Ky lëng është i përsosur kur merrni rreze dhe bëni kimioterapi, duke mos shkaktuar asnjë efekt anësor. Sidoqoftë, Anne donte të përdorte vetëm lëngun dhe të mos bënte kimioterapi.

AJO PRA NUK KA BËRËE AS RREZE, AS KIMIOTERAPI DHE AS NDONJË METODË TJETËR KURIMI, POR KA KONSUMUAR VETËM KËTË LËNG.

Përgjigjja e saj ishte se, nëse do të ishit në përgjithësi të shëndetshëm, nuk do të kishit nevojë të bënit kimioterapi, pasi lëngu do t’ju kuronte gjithashtu. Ju nuk do të sëmureshit më shumë nëse do të shtynit seancat kimioterapike, pasi mund të përfitoni nga konsumimi i këtij lëngu- tha ajo. Ky lëng mund të ndalojë zhvillimin e qelizave kancerogjene dhe tumoriale që të mos avancojnë më shumë.

Për një jetesë të shëndeshme dhe për të parandaluar të gjitha llojet e sëmundjeve kanceroze ne, ju rekomandojmë linjën e superushqimeve tek dyqanet Neranxi, për ti bërë pjesë të menusë suaj të përditshme. Ju ato mund ti fusni në lëngjet e frutave, në smoothie apo tërshëre me kos/qumësht etj.

Disa nga superushqimet me efekt çudibërës anti-kancer janë “Graviola, Reishi, Maka e Bardhë dhe e Kuqe, Spirulina, Klorela, Astragalus, Turmeriku, Gingeri etj. Të gjitha i gjeni në formën e ekstraktit bio pluhur.

Lini nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *