Search
Close this search box.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Vaj MCT C8 100% Kokosi, vaji ideal per Dietën Ketogjenike

Vaji C8 MCT i cili ka 100% përmbajtje të kokosit dhe nuk përmban aspak vaj palme. Ky është vaji që shndërrohet shpejt në ketone të cilat janë burim energjie të cilin e transmetojnë menjëherë dhe rrit përqendrimin. I përkryer për njerëzit që ndjekin dietën Keto.
Vaj cilësor Premium C8 MCT 100% i pastër, shkakton nxitjen maksimale në prodhimin e ketoneve . Sa më e lartë pastërtia e vajit MCT, aq më shumë trupi juaj rekruton ketone që reagojnë shpejt.
I dobishme për sistemin tretës.
Vajrat MCT jo 100 % të pastra janë njohur si krijuese të radikaleve të lira dhe ndonjëherë lidhen dhe me problemet e stomakut. Ky është një vaj MCT shumë i pastër, ideal për balancimin e baktereve në zorrë. Kjo do të thotë që ju do të jeni të aftë të absorboni më mirë vitaminat dhe mineralet në organizmin tuaj.
Vaji MCT ka përdorim të gjerë (pa aroma, pa ngjyrë dhe shije) dhe mund të zëvendësojë vajrat tradicionale. Është i përshtatshëm për tu përzier me pije dhe mund të përdoret në sallata, kafe bullet proof për dietën keto, smooth-et e ndryshme për një burim më të madh energjie. Është suplement perfekt për njerëzit që ndjekin dietën ketogjenike.
Vajin MCT C8 100% Kokosi
E gjeni ne rrjetin e dyqaneve Neranxi Organic Market ne paketim 100ml.

Lini nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *